top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP

Algemene Voorwaarden

In deze algemene voorwaarden worden alle punten volgens de juridische standaard behandeld, beschreven in begrijpelijke niet-juridische taal.

 

Inhoudsopgave

 

Artikel 1 - Definities

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Artikel 3 - Toepasselijkheid

Artikel 4 - Het aanbod

Artikel 5 - De overeenkomst

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

Artikel 9 - De prijs

Artikel 10 - Conformiteit en garantie

Artikel 11 - Levering en uitvoering

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Artikel 13 - Betaling

Artikel 14 - Klachtenregeling

Artikel 15 - Geschillen

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

 

Artikel 1 - Definities

 

Ik gebruik geen moeilijke woorden. Ik schrijf alles in begrijpelijke taal. Mocht je iets niet begrijpen, neem dan gerust contact op via sandra@pictureit.nl.  

 

 

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

 

Dit zijn de gegevens van mijn onderneming:

 

Picture it - Visual Consultancy

Westeinde 31

8071 ZL Nunspeet

Nederland

 

KVK 78165016

BTW nummer NL003296874B22

 

Zo kun je me bereiken:

Telefoon: 06 20 41 27 34

Mail: sandra@pictureit.nl

LinkedIn: linkedin.com/in/sandra-stroeve

Instagram: pictureit_visuals

 

 

Artikel 3 - Toepasselijkheid

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets aanschaft in de webshop van www.pictureit.nl. Een link naar deze voorwaarden tref je aan op www.pictureit.nl.

 

 

Artikel 4 - Het aanbod

 

In de webshop tref je visuals aan, waarvan je het bestand in hoge resolutie kunt downloaden. De technische specificaties, zoals formaat, staan duidelijk bij iedere visual vermeld. Ook de prijs (ex btw) wordt bij iedere visual duidelijk vermeld. Mocht er een fout staan, dan geldt deze foutieve vermelding toch. Behalve als het - ook voor jou - overduidelijk is dat het een fout betreft.

 

Omdat er enkel digitale producten worden aangeboden, zijn er geen verzendkosten.

 

 

Artikel 5 - De overeenkomst

 

Direct na betaling ontvang je, middels de bedankpagina, de downloadlink(s) van de visual(s) die je hebt aangeschaft. Daarnaast krijg je een bevestigingsmail met de factuur en nogmaals de downloadlink(s). 

 

Mocht je, door een technisch of ander probleem, de downloadlink(s) en/of factuur niet ontvangen, neem dan  binnen dertig dagen contact op via sandra@pictureit.nl. Dan ontvang je de downloadlink(s) en/of factuur alsnog, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.

 

De link is dertig dagen geldig. Heb je het bestand niet binnen deze tijd gedownload, maar wil je dit alsnog wel doen, neem dan contact op via sandra@pictureit.nl. Je krijgt de link(s) dan nogmaals toegestuurd, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.

 

 

Artikel 6 - Herroepingsrecht

 

Omdat in de webshop enkel visuals als digitaal bestand aangeboden worden, kunnen eenmaal aangeschafte visuals niet worden geretourneerd of geannuleerd. Heb je per ongeluk meer dan één download aangeschaft van een en hetzelfde product, neem dan binnen veertien dagen contact op via sandra@pictureit.nl. Het bedrag van de dubbele download wordt dan binnen een week teruggestort. 

 

 

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

 

Omdat je aangeschafte visuals niet kunt retourneren, is dit punt niet van toepassing.

 

 

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

 

Omdat je aangeschafte visuals niet kunt retourneren, is ook dit punt niet van toepassing.

 

 

Artikel 9 - De prijs

 

De prijs exclusief btw wordt duidelijk bij iedere visual vermeld. Tijdens het afrekenen zie je ook de btw en de totaalprijs inclusief btw.

 

Mocht er een foutieve prijs vermeld staan, dan geldt deze foutieve vermelding toch. Behalve als het - ook voor jou - overduidelijk is dat het een fout betreft.

 

 

Artikel 10 - Conformiteit en garantie

 

Je kunt ervan uitgaan dat het bestand voldoet aan de vermelde specificaties. Wijkt het toch af, laat het dan binnen veertien dagen weten via sandra@pictureit.nl. Je ontvangt het bestand dan alsnog met de juiste specificaties, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.

 

 

Artikel 11 - Levering en uitvoering

 

Omdat het digitale producten betreft, kun je het bestand direct na betaling downloaden. Je vindt de link(s) op de bedankpagina en ontvangt direct een bevestigingsmail met de downloadlink(s), op het e-mail adres dat je hebt opgegeven tijdens het bestelproces. Het kan voorkomen dat deze mail in je spam terecht komt, dus check dat even als je niets ontvangen hebt.

 

Mocht je geen bedankpagina en/of bevestigingsmail ontvangen hebben, neem dan contact op via sandra@pictureit.nl. Je ontvangt de bevestigingsmail dan alsnog zo spoedig mogelijk, maar binnen een week.

 

Is het om technische of andere redenen niet mogelijk het bestand te downloaden, neem dan binnen veertien dagen contact op via sandra@pictureit.nl. De bestanden zullen je dan, zo snel mogelijk en in ieder geval binnen een week, per e-mail toegezonden worden.

 

 

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

 

Omdat in de webshop enkel visuals als digitaal bestand aangeboden worden, is dit artikel niet van toepassing.

 

 

Artikel 13 - Betaling

 

In de webshop kan betaald worden middels iDEAL, Bancontact of creditcard.

Direct na betaling is de downloadlink beschikbaar via de bedankpagina en de bevestigingsmail.

 

 

Artikel 14 - Klachtenregeling

 

Mocht er iets niet goed gaan en wil je een klacht indienen? Neem dan zo snel mogelijk, en in ieder geval binnen veertien dagen, contact op via 06-20412734 of sandra@pictureit.nl. Dan wordt er direct gezocht naar een passende oplossing.

 

 

Artikel 15 - Geschillen

 

Op aankopen van visuals uit de webshop van Picture it, waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook als je in het buitenland woont. 

 

 

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

 

Dit was het. Er zijn geen andere of afwijkende bepalingen. Mocht er iets veranderen in deze voorwaarden, dan wordt dat gecommuniceerd via de website. Veranderingen zullen niet nadelig zijn voor jou.

 

 

 

Laatste update: januari 2022

bottom of page