top of page

Strategie Workshop - incompany

Strategie_Visual_Thinking.jpg

Visueel aan de slag met strategie ontwikkeling

Samen met je team ontwikkel je een strategie, een communicatieboodschap of een missie voor je merk of organisatie. Met een visuele denk- en werkwijze en zakelijk tekenen komen jullie snel tot de kern van jullie vraag of uitdaging.

 

Alles wat niet relevant is valt af, wat je écht wilt bereiken wordt helder. Én hoe je dat gaat doen. Visueel samengevat op één A4. Dat geeft overzicht en rust!

Strategie Workshop | Teamdag | Heisessie

DIT VINDEN DEELNEMERS VAN DE WORKSHOP:

Oktober 2023

"Wij hebben Sandra gevraagd om ons te helpen bij het inzichtelijk maken van de 5 processtappen om te komen tot een explosieveiligheidsdocument. Dit lijkt een makkelijke opdracht, in de praktijk blijkt er verschil van inzicht te zijn in enerzijds welke stappen dit zijn en anderzijds welke bewoording hierbij hoort, zodat dit voor eenieder begrijpelijk is. De kunst is om het simpel te maken en houden, en hier heeft Sandra ontzettend goed bij geholpen. Sandra heeft als facilitator opgetreden in dit proces en heeft in korte tijd de kern weten te raken. We waarderen tevens je fijne manier van communiceren en meedenken. Sandra, nogmaals bedankt voor je inzet.“

- Tobias Jansen - Bureau Veritas Riskcontrol -  

bottom of page