WIE BEN IK?

Sandra_Stroeve_edited.jpg

Mijn naam is Sandra Stroeve en ik combineer ruim 25 jaar ervaring in leiderschap, strategie, marketing en communicatie met mijn passie voor tekenen.

 

Door zaken visueel te maken help ik organisaties met een duidelijke boodschap en een plan dat werkt. Zodat doelen écht bereikt worden. Geen stapels papier, maar een helder verhaal op één A4. Of het nu gaat om een plan, een communicatieboodschap, een proces of een werkwijze: een visuele weergave communiceert en inspireert. 

In veel bedrijven worden plannen volgens een bepaald format vastgesteld en ieder jaar een beetje bijgeschaafd. Echte vernieuwing is lastig, dus wordt geprobeerd hetzelfde steeds een beetje beter te doen. Tijdelijk kan dit (redelijk) succesvol zijn. Tot het ‘ineens’ niet meer werkt. Het moet anders. En daar help ik bij, met een vernieuwende, effectieve no-nonsense aanpak die motiveert en inspireert.

Visueel_Denken_Passie_Tekenen.jpg

Benieuwd wat visueel communiceren voor jou kan betekenen? Ik kom het je graag laten zien!

Waarde_Toevoegen_Futureproof_.jpg

In mijn jarenlange rol als MT-lid en marketing- en communicatiestrateeg heb ik ervaren wat de meest effectieve methodes voor communicatie en strategieontwikkeling zijn. Nooit gedacht dat mijn passie voor tekenen daar nog wat aan toe zou kunnen voegen. Tot ik zakelijk tekenen en visual thinking ontdekte en de enorme toegevoegde waarde zag bij het maken van krachtige boodschappen en succesvolle plannen.

Vol enthousiasme dook ik in de wereld van beeldtaal, zakelijk tekenen en visual thinking. Ik volgde een leergang Visueel Communiceren en tekende dag in dag uit. De puzzelstukjes vielen in elkaar. Dit wil ik doen: met mijn business know-how én teken-passie mensen en organisaties helpen succesvoller te zijn. In strategie ontwikkeling, in communiceren, in vernieuwen, in samenwerken. Omdat ik het ontzettend leuk vind en omdat ik ervan overtuigd ben dat de kracht van beeld het verschil kan maken tussen een goed plan en een plan dat werkt, met doelen die écht worden bereikt.

Succesvol 2.jpg
Contact.jpg

06 20 41 27 34

  • LinkedIn

©2020 door Picture It - Visual Consultancy, KvK 78165016, BTW NL003296874B22

Privacyverklaring