REVIEWS

Een aantal recente reviews en voorbeelden:

 Hogeschool van Amsterdam

Onderzoeksresultaten visueel maken

"In mijn zoektocht naar een manier om onderzoekskennis op een andere wijze dan een rapport toegankelijk te maken, kwam ik terecht bij 'Picture it' van Sandra Stroeve.

Sandra Stroeve is erg toegankelijk, denkt graag mee en levert kwalitatieve visuals die passen bij de toon en het publiek dat wij als The Worklab voor ogen hebben."

- Najat Bay - 

www.hva.nl/theworklab

Hogeschool van Amsterdam

 OnderwijsMens

Het Ankermodel visueel maken

"Een hele prettige ervaring om met Sandra na te denken over een nieuwe visual. Sandra vroeg goed door en bracht in een eerste versie, passend en eenvoudig, in beeld wat ik met heel veel woorden had overgebracht. Het proces hielp mij, om mijn gedachten scherper te ordenen. Met geduld en zorgvuldigheid verwerkte Sandra de feedback. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn ontzettend tevreden over de nieuwe visual. Smaakt naar meer!"

- Wilma Willems - 

www.onderwijsmens.nl

Het Ankermodel - OnderwijsMens.jpg

ANNEECO

Het proces van individuele coaching in beeld brengen

"Sandra heeft een visual gemaakt van mijn aanbod voor coaching. Ze vertaalt snel en kundig je input tot een visual waarvan je vooraf geen idee had hoe die eruit zou zien en waarvan je, als je het dan ziet, tegen jezelf zegt: 'natuurlijk, dat is de beste vorm'! En dat is een bijzondere gewaarwording. Mooie bijkomstigheid is dat je zelf ook weer goed gaat nadenken en aanscherpen wat je belangrijk vindt en wat er in je visual moet staan. Kortom ik ben er erg blij mee!

- Annemarie Couwenberg - 

www.anneeco.nl

Anneeco.jpg

Carry Leegwater CLPD

Het 'brein-proces' bij online meetings visualiseren 

"Het is een verademing dat iemand de beelden uit mijn hoofd daadwerkelijk op 'papier' krijgt. Omdat ik vaak het 'plaatje' in mijn hoofd heb, heb ik veel woorden nodig om iemand mee te nemen in mijn verhaal. Een visual zorgt ervoor dat ik letterlijk het plaatje kan delen.

Uiteraard kan Sandra goed tekenen, wat daarnaast een zeer waardevolle eigenschap van haar is, is het feit dat ze zich snel een beeld vormt van het plaatje in mijn hoofd. Daardoor heeft zij  weinig tijd en informatie nodig om het juiste plaatje te tekenen en mijn boodschap over te laten komen".

- Carry Leegwater -

linkedin.com/in/carryleegwater

Van Online Mug Tot Offline Olifant.jpg

Monique Crooij

Visual van de No-Stress Methode​

"Sandra heeft voor mij een visual gemaakt van mijn No-Stress Methode, die uit 6 stappen bestaat. Ik vind het knap hoe gemakkelijk Sandra geschreven tekst vertaalt naar een helder, concreet en aantrekkelijk beeld. De communicatie verliep soepel en Sandra doet wat ze belooft. Ik ben heel blij met de visual, hij past perfect bij mijn huisstijl en draagt daardoor bij aan een professionele uitstraling van mijn methode".

- Monique Crooij - 

www.moniquecrooij.com

No-stress Methode.jpg

AandachtArbo

In beeld brengen welke verantwoordelijkheden er zijn voor zowel werkgever als werknemer bij een veranderde inzetbaarheid

"Geef Sandra 'tekst en uitleg' en zij maakt een beeld wat jou in 'boekdelen' toespreekt".

- Coen Splinter - 

www.aandachtarbo.nl

Aandacht_Arbo_-_inzetbaarheid_-_Nieuwe_K

Business Connected

Visuele samenvatting webinar met Karim Bennamar voor marketing netwerkclub De MerkenMensen 

“Sandra heeft een talent. Zij kan woorden, (zakelijke) verhalen omzetten in duidelijke en begrijpelijke visuals. 

Dit doet zij razendsnel, met veel creativiteit, in een geheel eigen stijl.”

- Dagmar van der Lee -

www.businessconnected.nl

Webinar met Karim Benammar.jpg