WORKSHOP ZAKELIJK TEKENEN OP LOCATIE

Workshop_Zakelijk_Tekenen_edited_edited_

Met snelle visualisaties je ideeën overdragen

Tijdens deze workshop ontwikkel je vertrouwen en lef om met snelle visualisaties ideeën over te dragen. Je leert hoe complexe zaken inzichtelijk gemaakt worden met beeld en hoe je dat toepast in de dagelijkse praktijk. Je zult zien hoe je met een aantal basis tekentechnieken een toffe flip-over of praatplaat maakt en energie in een meeting kunt brengen. Geen ervaring of tekentalent nodig!

PRAKTISCHE GEGEVENS

Zakelijk_Tekenen.jpg

PROGRAMMA

We werken in een ontspannen sfeer aan de basis ingrediënten van zakelijk tekenen. Je gaat natuurlijk zelf veel oefenen met in ieder geval onderstaande onderwerpen:

  1. Basisvormen en iconen

  2. Emotie en interactie

  3. Tekst en typografie

  4. Verbinding en indeling

  5. Praatplaat

De workshop is van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor_Wie.jpg

VOOR WIE?

Voor iedereen die wil leren hoe je communicatie echt kracht bij zet. Moet je regelmatig complexe zaken uitleggen of anderen overtuigen van je ideeën? Wil je de dialoog en samenwerking met collega’s een positieve impuls geven? Deze workshop geeft de handvatten.

Volg deze workshop samen met collega’s op kantoor of een locatie bij jullie in de buurt.

Locatie_En_Kosten.jpg

LOCATIE & KOSTEN

Bij minimaal 3 deelnemers zijn de kosten 450 euro ex BTW per persoon. Dit is inclusief tekenmaterialen en exclusief locatiehuur en catering.

Doen meer collega’s mee? Dan geldt een aangepast tarief. Laat het me weten (klik op de button hieronder), dan maak ik op basis van jouw wensen een aanbieding.

Menno Gülpers - Academy manager Blueriq

“Heel leerzame cursus! Ook in onze groep zaten mensen die beweerden 'niet te kunnen tekenen', maar Sandra doet wat ze beloofd: ze vertelt enthousiast en met geduld over de basiselementen en structuren en laat ook de kriebelaars een perfecte zakelijke praatplaat maken. In 1 dag! Een echte aanrader."

Teambuilding_Teamuitje.jpg

TEAM BUILDING

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle invulling voor een teamuitje of teambuilding-sessie? Deze workshop is hiervoor heel geschikt! Op een inspirerende locatie maken jullie gezamenlijk een verrassende reis, resulterend in een toffe praatplaat. Heel veel lol, saamhorigheid én inzicht verzekerd! De inhoudelijke invulling stemmen we vanzelfsprekend helemaal af op jouw wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met me op!