top of page

Workshop Zakelijk Tekenen - op locatie

Strategie_Visual_Thinking.jpg

Samen met collega's aan de slag met zakelijk tekenen en een praatplaat maken

Tijdens deze workshop ontwikkel je vertrouwen en lef om met snelle visualisaties ideeën over te dragen. Je leert hoe complexe zaken inzichtelijk gemaakt worden met beeld en hoe je dat toepast in de dagelijkse praktijk.

 

Je zult zien hoe je met een aantal basis tekentechnieken een toffe flip-over of praatplaat maakt en energie in een overleg kunt brengen. Individueel of samen met collega's maak je een thema visueel.

 

Iedereen kan meedoen, óók als je geen tekentalent hebt!

PRAKTISCHE GEGEVENS

Zakelijk_Tekenen.jpg

PROGRAMMA

We werken in een ontspannen sfeer aan de basis ingrediënten van zakelijk tekenen. Jullie gaan natuurlijk zelf veel oefenen met in ieder geval onderstaande onderwerpen:

  1. Basisvormen en iconen

  2. Emotie en interactie

  3. Tekst en typografie

  4. Verbinding en indeling

  5. Praatplaat

  6. Visuele templates

De workshop kan gegeven worden in een dag (circa 6 uur) of in verkorte vorm in een dagdeel (2 tot 3,5 uur).

Voor_Wie.jpg

VOOR WIE?

Voor teams die graag effectiever, efficiënter én met meer plezier samenwerken. Voor iedereen die met meer impact en inspiratie wil presenteren. En voor iedereen die meer energie en betrokkenheid in meetings wil brengen.

 

Deze workshop geeft de handvatten!

En... iedereen kan meedoen, ook als je (denkt dat je) écht niet kunt tekenen.

Locatie_En_Kosten.jpg

LOCATIE & KOSTEN

Je volgt deze workshop samen met collega's bij jullie op kantoor of een locatie in de buurt.

 

Bij minimaal 3 deelnemers zijn de kosten €350 (dagdeel) / €550 (dag) pp. (incl tekenmateriaal, ex locatiehuur en catering.
 

Doen meer collega’s mee? Dan geldt een aangepast tarief. Neem gerust contact met me op, dan maak ik een voorstel op basis van jouw wensen.

DIT VINDEN DEELNEMERS VAN DE WORKSHOP:

Rating_edited.png
Beoordelingen

Arnout de Leeuw - Windesheim

“Samen met ons team hebben we een leuke en leerzame ochtend gehad met Sandra. Zelfs degenen die dachten dat ze niet konden tekenen, zijn nu de drempel over om zaken meer visueel te maken. zeer nuttig voor ons werk als adviseurs. Sandra, dank je wel!"

Strategie_Teambuilding.jpg

TEAM BUILDING

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle invulling voor een teamuitje of teambuilding-sessie? Deze workshop is hiervoor heel geschikt! Op een inspirerende locatie maken jullie gezamenlijk een verrassende reis, resulterend in een toffe praatplaat. Heel veel lol, saamhorigheid én inzicht verzekerd! De inhoudelijke invulling stemmen we vanzelfsprekend helemaal af op jouw wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met me op!

bottom of page