top of page

Workshop Visueel Samenwerken - op locatie

Strategie_Visual_Thinking.jpg

Meer energie en effectiviteit in je team

Tijdens deze workshop leer je de basis van zakelijk tekenen en ga je als team aan de slag met het maken van visuele templates voor verschillende overleggen en samenwerkingsvormen. Je zult zien dat je met beeld informatie helder structureert, effectief kunt werken en sneller tot besluitvorming komt. Bovendien is het gewoon leuk en draagt het bij aan fijne samenwerking!

 

En het mooie is: je kunt het meteen de volgende dag toepassen in de praktijk.

Veel lol en inzicht verzekerd! 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zakelijk_Tekenen.jpg

PROGRAMMA

We werken in een ontspannen sfeer aan de basis ingrediënten van zakelijk tekenen en het maken van visuele templates voor verschillende werkvormen. Je gaat natuurlijk zelf veel oefenen met in ieder geval: 

  1. Basisvormen en iconen

  2. Kleurgebruik

  3. Visuele hiërarchie 

  4. Praatplaat / flip-over

  5. Overlegvormen en templates

 

De workshop kan gegeven worden in een dag (circa 6 uur) of in verkorte vorm in een dagdeel (2 tot 3,5 uur).

Voor_Wie.jpg

VOOR WIE?

Voor iedereen die de samenwerking in een team of organisatie een positieve impuls wil geven. 

Wil je meer energie en werkplezier in je team? Met duidelijkere communicatie, meer structuur, daadkracht en eigenaarschap?​ Dan is deze workshop een absolute aanrader!

Iedereen kan meedoen. Ook als tekenen niets voor je is of je (denkt dat je) écht niet kunt tekenen.

Locatie_En_Kosten.jpg

LOCATIE & KOSTEN

Je volgt deze workshop samen met collega's bij jullie op kantoor of een locatie in de buurt.

 

Bij minimaal 3 deelnemers zijn de kosten €350 (dagdeel) / €550 (dag) pp. (incl tekenmateriaal, ex locatiehuur en catering.
 

Doen meer collega’s mee? Dan geldt een aangepast tarief. Neem gerust contact met me op, dan maak ik een voorstel op basis van jouw wensen.

DIT VINDEN DEELNEMERS VAN DE WORKSHOP:

Rating_edited.png
Strategie_Teambuilding.jpg

TEAM BUILDING

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle invulling voor een teamuitje of teambuilding-sessie? Deze workshop is hiervoor heel geschikt! Op een inspirerende locatie maken jullie gezamenlijk een verrassende reis, resulterend in een toffe praatplaat. Heel veel lol, saamhorigheid én inzicht verzekerd! De inhoudelijke invulling stemmen we vanzelfsprekend helemaal af op jouw wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met me op!

Menno Gülpers - Academy manager Blueriq

“Heel leerzame cursus! Ook in onze groep zaten mensen die beweerden 'niet te kunnen tekenen', maar Sandra doet wat ze beloofd: ze vertelt enthousiast en met geduld over de basiselementen en structuren en laat ook de kriebelaars een perfecte zakelijke praatplaat maken. In 1 dag! Een echte aanrader."

bottom of page